wortelboer baflo

Stoffeerderij

Meubelstoffering

Wilt u een verandering van uw interieur maar vind u het jammer om uw vertrouwde meubels te vervangen? Dan is herstofferen een goed alternatief. Elke meubel is uniek, en qua stijl en kleurstelling afgestemd op uw interieur. Wij bieden u een uitgebreide keus uit materialen en stoffen, kleuren en dessins, waardoor u kunt kiezen wat in uw interieur past. Zo kunt u een hele andere sfeer creëren terwijl u het zitcomfort van uw meubels behoudt.

Reparaties

Bent u nog wel tevreden met uw meubels maar zijn ze alleen aan reparatie toe of missen ze door gebruik de juiste zitvorm? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen de huidige bekleding repareren, maar ook de vullingen van de stoel of bank vernieuwen. Vraag eens naar de mogelijkheden.

Herstofferen is goedkoper dan nieuwe meubels

Vaak zijn we al uitgekeken op onze meubels terwijl ze nog van prima kwaliteit zijn. Het is dan veel voordeliger om uw meubels opnieuw te laten bekleden. Hiermee kunt u tot wel 50% goedkoper uit zijn dan wanneer u voor nieuwe meubelen kiest. We komen graag vrijblijvend bij u langs voor het bespreken van uw persoonlijke wensen, maar u bent ook altijd van harte welkom in onze showroom. Meubelstoffeerderij Wortelboer is leverancier van trendy stoffen als: Andrew Martin, Chivasso, Carlucci, De Ploeg, Jab Anstoetz, Ohmann Leather en Sanderson. Daarnaast kunnen we ook de exclusieve paardenharencollectie van Le Crin leveren en ook de luxe passementen van Declercq en Houles.

Met de grootst mogelijke zorg brengen we uw meubels opnieuw tot leven.